Ястия, приготвени с любов. Продукти, произведени с грижа.

Всяко едно пътуване е емоционално преживяване. За духа, очите, ушите, а защо не и за … стомаха. Пътувайки, ние не само докосваме нови дестинации, но и преживяваме техните култура, местни обичаи и храна. Традиционна. Екзотична. Изтънчена. Кухнята е точно онова, което също като яркооранжевите залези и топлите преживявания, не може да бъде забравено.

За храната, превърната в емоция екипът на комплекс Casa di Fiore Medical & SPA може да разказва много. Навярно е така, тъй като за нас е важно не само да предоставим незабравимо СПА приключение в обстановката на първокласно обслужване, но и да оставим своя отпечатък върху гастрономическите преживявания на нашите гости. Отпечатък, който е гарантиран с неподражаем вкус, безкомпромисно качество и изтънчен стил.

Две са подправките, които нашият главен готвач не пропуска да добави към приготвянето и поднасянето на всяко едно ястие. Любов и грижа. Точно тези две съставки използваме, за да достигнем до така желаната дестинация – доволния гост. От екзотични салати до изтънчени предястия, от ароматни основни до шикозни десерти, всички те се радват на приготвяне в условията на внимание към детайла не само за вкуса, но и за дизайнерския завършек.

Но всичко дотук се оказва някак недостатъчно за създаването на истински кулинарни шедьоври. Изхождайки от факта, че за всяко изискано ястие са необходими също толкова високостойностни продукти, екипът ни изгради цялостната концепция за БИОФЕРМА на комплекс Casa di Fiore, обхващаща производството на всички основни продукти от животински и растителен произход, необходими за нуждите на хотела. Във времена, в които спекулацията с качеството на продуктите се движи с нарастващ темп, ние няма да спекулираме, а ще гарантираме качество!
Ако до този момент с посещенията си в различни хотелски комплекси сте изпитвали притеснение относно произхода на месото и месните продукти, то е време да се обедите, че качествената храна наистина съществува. Ние сами отглеждаме прасета и телета в наши собствени ферми като стриктно наблюдаваме изхранването им в рамките на целия жизнен цикъл. Залагайки на месни ястия в нашите ресторанти, вие не само ще се насладите на истинско гурме изживяване, но също така ще се лишите от всякакви притеснения по отношение състава на консумираната от вас храна!

Ако все пак, отпивайки чаша ароматно вино, желаете да акомпанирате насладата си с нещо също толкова изискано, то несъмнено можем да предложим нашите колбаси, произведени ръчно по традиционни рецепти. Списъкът със съставки не следва да буди съмнение у вас, тъй като съдържа единствено и само свежи меса, гарнирани с балансиран микс от подправки и разбира се, нашата голяма любов. Дали свински, телешки или говежди деликатес ще изберете, не би следвало да се притеснявате за неговия произход, тъй като той е изцяло български.

За нас няма нищо подозрително в митовете за щастливите кокошки. В рамките на нашия чифлик отглеждаме свободни и обгрижени кокошки, патици и гъски, което само по себе си гарантира единствено и само качество на крайния продукт. И ако по време на вашия престой при нас се появи мираж на апетитножълт ароматен омлет, то бъдете сигурни, че не ви се привижда!

И тъй като вече обърнахме значително внимание на продуктите от животински произход, е време да проследим и отглеждането на плодове и зеленчуци. Правим го сами, като потвърждамаваме техния чист състав, екологично отглеждане и сезонен характер. Пресни, вкусни и узрели на слънце, нашите плодове и зеленчуци могат да зарадват не само феновете на вегетарианските специалитети, но и най-ревностните любители на месото!

Предястие от качество. Основно ястие от наслада. Десерт от удоволствие. Каним ви да се насладите на истински вкусната храна в нашите ресторанти „ Botanico“ и “A-la-carte”. Сигурни сме, че ще привлечен вниманието ви и ще ви накараме отново да поискате да опитате от нашите специалитети, защото комплекс Casa di Fiore SPA & Medical предлага качество!


Назад
https://www.livechatalternative.com/