Разположен в прегръдката на Северното Черноморие, в сърцето на китното курортно селище Кранево, хотел Casa di Fiore впечатлява с уникалното си разположение само на метри от мястото, където лазурните морски води срещат ситния златист пясък.

Необятният простор, неподправеният морски въздух и невероятната панорама създават неповторимата атмосфера на магичното СПА приключение, което може да бъде посетено четири сезона. Захранван с богата на състав минерална вода, комплексът може да се похвали с изключително богат избор от целогодишни открити и закрити басейни, сред които солен, акватоничен с хидромасажни легла, студен шоков, горещ, плувен и детски.

Предлаганите СПА и лечебни процедури имат не само релаксиращо и успокояващо действие, но спомагат за подобряване на здравословното състояние и повдигане на тонуса.

Разхождайки се сред екзотичните, богато озеленени части, ще се уверите, че Casa di Fiore представлява своеобразна райска градина на брега на морето. Освен екстериорно, ние сме се погрижили и за интериорната наслада в нашите ресторанти и барове.

Качествената храна с гарантиран произход е сред основните ни приоритети. В нашите два ресторанта "Botanico" и "A-la-Carte" ще се впуснете във вълнуващо гурме изживяване, опитвайки от специалната селекция продукти от нашите ферми.

Стремежът ни е всеки гост, посетил комплекса да усети нашето топло отношение и персонално внимание, с което да се почувства специален и добре дошъл. Създадохме хотел Casa di Fiore с единствената цел и желание да предоставим една различна, истинска и вълнуваща почивка за всеки ценител на добрата и качествена храна, на уюта и хармонията, на богатите СПА програми и топлите минерални басейни.

Очакваме Ви да се впуснете в насладата наречена Casa di Fiore SPA and Medical!Спорт


• Фитнес зала - оборудвана с професионални уреди за активни и поддържащи тренировки, целящи натоварване на всяка част от тялото

• Плажни спортове - волейбол, футбол

• Водни спортове - водно колело, джет, водни ски, парасейлинг и други

• Колоездене - велосипеди под наем


Градината на Casa di Fiore


Хотел Casa di Fiore е зеленият оазис на нашето Северно Черноморие.

При паркоустройственото решение са използвани три основни компонента: зеленина, скални късове и вода.

Комбинирането на тези три компонента създава истински рай, разположен в непосредствена близост до красивата плажна ивица и осигуряващ безпрепятствена гледка към морето.

Сезонни цветя, групи от декоративни дървета и храсти, рози, колоритни и ароматни бордюри от лавандула, цветни солитери от магнолии цъфтящи рано на пролет преди разлистване, изпреварвайки цъфтежа на розите и лавандулите, растителни акценти от различни декоративни дървета и храсти, създават колорит и настроение в зелените площи.

Живи плетове от кипариси, бордюри от листно-декоративни и почвопокривни храсти разположени стъпаловидно, отделят визуално зоните около външните басейни от обкръжаващата ги среда , от пешеходно и улично движение и осигуряват спокойна зона за отдих и спорт на гостите на комплекса.

Масивни скални късове са аранжирани с богато разнообразие от почвопокривни храсти, ниски форми на дървета и вертикални акценти с окраска на листата варираща от сребристо-сиво до тъмно зелено.

Многогодишни цветя създават красиви цветни петна сред скалите. Използваните растения предлагат богата палитра от цветове, която се променя динамично през различните сезони.

Отдайте се на дълга и релаксираща почивка. Забравете за напрежението и се насладете на момента.

Потопете се в омагьосващия чар на ботаническата градина на Casa di Fiore.Плажна Зона


През летните месеци, хотелът разполага със собствена плажна зона, която е на разположение на гости при заявено желание от тяхна странаКонферентна зала


Конферентната зала на хотел Casa di Fiore е с обща площ от 150 кв.м. и капацитет до 100 души.
Залата е светла, просторна и климатизирана. Подходяща за организиране на фирмени и бизнес събития.

Оборудвана е с:
• проектор
• екран
• флипчарт
• система за озвучаване

При наемане на залата можете да ползвате високоскоростен интернет, принтер, копирни услуги и помощ от техник в случай на необходимост. Член на екипа ни ще Ви помага по време на цялото събитие, за да протече всичко така както сте го планирали.
Свържете се с нас, за да изготвим специална оферта за настаняване, използване на конферентната зала и кетъринг.


Магазин за плажни артикули


Предлага плажни артикули, слънцезащитна козметика, плувни принадлежности и сувенири с логото на хотела.

https://www.livechatalternative.com/