BOTANICO


Основен ресторант BOTANICO е отворен за закуска, обяд и вечеря на бюфет.
Ресторантът е със стилен интериор и отговаря на изискванията и на най-претенциозните клиенти. Богатото разнообразие на ястия, салати, десерти и тестени изделия приготвени с висококачествени продукти, допълват удоволствието на нашите гости.
За ценителите на истинската храна неустоима наслада носят продуктите, които грижливо подбираме за приготвянето на всички ястия в BOTANICO.
Месото, което произвеждаме в собствени ферми е гаранция за отношението ни към качеството на храната. Всички колбаси и деликатеси са произведени също от нас по традиционни рецепти.
В нашата ферма отглеждаме прасета и телета, в нашия чифлик - щастливи и свободни кокошки, патки и гъски.
В оранжерии в околността се отглеждат сезонно напълно чисти и натурални продукти - пресни, вкусни и узрели на слънце, които добавяме към нашите ястия.
За разнообразие на нашите клиенти предлагаме виртуално пътешествие до близки и далечни страни чрез организираните от нас тематични вечери с подбрани ястия.
Ресторант BOTANICO разполага с две зали и богато озеленена външна тераса.


Тематични вечери:

Италианска тематична вечер


Докоснете се до вкуса на ИТАЛИЯ! Опитайте традиционни специалитети: •Домашно приготвена пастаИталианска пица на пещРавиоли с доматен сосТирамису

ИЗТЕГЛИ МЕНЮ

Азиатска тематична вечеря


Опитайте традиционни ястия от Азиатската кухня в ресторант Botanico! Тематичната вечеря включва: •СУШИ бюфетПечена цяла пуйкаСупа рамен с морски даровеПролетни рулцаЗеленчуци с оризови нудли

ИЗТЕГЛИ МЕНЮ

Балканска тематична вечеря


Най-вкусните месни специалитети от НАШИТЕ ферми! •Печено прасенцеКапама по банскиБалканска скара на дървени въглищаДомашно приготвен суджук

ИЗТЕГЛИ МЕНЮ
https://www.livechatalternative.com/